Contributie
Algemeen Bankrekeningnummer GV Salto:  IBAN nummer: NL85 INGB 0006 2559 60, BIC code INGBNL2A te Amsterdam.
club info reglement en inschrijfformulier downloaden
Seizoen 2019-2020 t/m 6 jaar € 105,00 per jaar 7 t/m 15 jaar € 110,00 per jaar 16 jaar en ouder € 120,00 per jaar Extra lesuur € 70,00 per jaar Het eenmalige Inschrijfgeld voor een lid is € 10,00
Contributiebetaling De contributie dient vooruit betaald te worden. Dat kan in één, twee, of drie termijnen en alleen nog per automatische incasso. Zie verder het reglement dat u kunt downloaden door hier te klikken (opent in nieuw venster).
Uitschrijven Om een lid uit te schrijven dient u gebruik te maken van het Uitschrijfformulier. U kunt dat hier downloaden en na invullen inleveren bij de leiding. Jeugdsportfonds “Alle kinderen moeten kunnen sporten” is het motto van het Jeugdsportfonds! Het Jeugdsportfonds Amsterdam wil graag dat alle kinderen kunnen sporten. Ook wanneer de ouders financieel niet in staat zijn de kosten van de sport te dragen. Een aanvraag indienen bij Jeugdsportfonds kan via een intermediair. Bijvoorbeeld een jeugdhulpverlener, sportbuurtcoach, huisarts of maatschappelijk werker. Ga op zoek naar een intermediair bij u in de buurt, vaak heeft de school van uw kind een intermediair, waarna u samen een aanvraag bij JSF kunt indienen.